hRDLA : A co ještě tohle
zajeď tam upe dolu v seznamu písní je tam píseň se jménem traktor http://bandzone.c...mp;at=newsZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Znowu NAGA: Jo u Deathu jsem slyšel ale i texty o politice
Hele co ty a Deathcore vůbec
Mopi: Hele co hulíš nebo bereš chci to taky.
Mike: Sotva slyšim Henryk Lahola naskakuje mi interaktivní program
Proč bych měla něco hulit? To už je veselost ilegální? Já myslela že je zakázaná jen ve třech asijských státech a jednom americkým ale tak budiž
Mopi: Vůbec jen já bych tohle bohužel nedokázal plácnout takovou věc střízlivej či nezdrogovanej
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
koniaash napsal:
Kanalizační mytologie... alba jou koncepční, je to o kanalizačním šlechtickém rodu Čistírenských, jak vládnou podzemí a bojujou proti Jehovistům ( celkově všichni křesťrani...) trochu ujetá záležitost... A pak doporučuju od stejného interpreta ( tj. Lorda Morbivoda ) jeho projekt Umbrtka, což je industriálně-pohanský bezdomovecký a dělnický šedý metal o továrnách, salámu a nenávisti ke slunci... Přidávám dvě ukázky:
(Když jsem si dal do vyhledávače "traktory a gumáky", vyplivlo mi to tři příspěvky - dva, na které jsem odkazoval, a jeden Nagův, kde na to byla reakce. Ten tvůj dnešní ne.)
Dobře vám tak. Málo vzýváte boha deště a vanilkové zmrzliny. Obětujte jednu zmrzlinu a třeba zaprší.
P.S.: Nezapomeňte tancovat tanec deště.
P.P.S.: Nezapomeňte, že ta zmrzka musí bejt vanilková.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.