Lord Rade: Existuje i Muslimskej Death Metal
Naga: S tím Death Doomem jsem to myslel jinak. Death Doom je jeden styl kterej se skládá z Death Metalu a Doom Metalu nečekaně jedná se o drsnější Doom ale když se ti nelíbí ani ten Doom tak ani Death Doom.
Death Doom
Upravil/a METTALIC dne 29.07.2013 16:32
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Lord Rade: Existuje i Muslimskej Death Metal
Naga: S tím Death Doomem jsem to myslel jinak. Death Doom je jeden styl kterej se skládá z Death Metalu a Doom Metalu nečekaně jedná se o drsnější Doom ale když se ti nelíbí ani ten Doom tak ani Death Doom.
Death Doom
Fakt jo? A nehrozí jim za to ukamenování?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Black a Death metal mě nikdy nepohltil, zůstávám u klasického Heavy Metalu - Black Sabbath, Dio, Ozzy, Iron Maiden... Pak mám rád klidně folk, power metal, vikingskej.. Alestorm, powerwolf, Manowar, Heidewolk..
A pak samozřejmě rock a rocknrol..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Black metal je míň extrémní. Dvojšlapka ti tam jede skoro pořád . Kytary mají takový Punkový zvuk a melodie skoro splívají dohormady. U zpěvu se používá Fry Scream což je Scream který jde přímo z hRDLA (existují dva druhy screamu Fry Scream ten se dělá pomocí fistule a takového bublání v krku pak z toho vzejde takový vřeštění a False Chord Scream tam je důležitý se vyřvat.) Osobně mi připadá Black metal míň výraznější tím myslím zvukově.Ale Jé víc atmosferický než Death
Black
Zatímco Death Metal je velmi extrémní. Kytary velmi rychlé hodně podladěné a použvají se extrémně brutální efekty (spíš s hlubším zvukem). Bicí jsou velmi rychlé. Nemají tak klapavý zvuk jak u Death Metalu avšak většinou to neni žádná extra propracovaná technika. Zpěváci používají velice hluboké growly které vychází z Branice. Některé kapely si braly sportovní oblečení jakožto znak že podávájí na podiu extrémní výkony.
Death Metal
Doufám že jsem to alespoň trochu osvětlil.
Upravil/a METTALIC dne 29.07.2013 17:42
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No ty woe, obojí je teda síla... Díky za vysvětlení...
Osobně, jediný z metalu symphonic a folk metal. Jinak rock, ev. punk rock.
(No a pak starou hudbu, podobně jako Ligos, ale to už je trochu jiná kapitola, Mett ví. )
Á propos, chlapi, neměli byste/me o tomhle debatovat v tématu o hudbě/skupinách? http://www.skyrim...ad_id=2918 Hm?
Upravil/a Mike dne 29.07.2013 17:48
To bylo k hudbě. Námětem textů je u deathu většinou něco brutálního - vraždy, znásilnění, válka, závislost atd.; u blacku jsou to převážně pohanské, antikřesťanské, misantropické či vysloveně satanské texty. Ale může se to samozřejmě i různě vymykat a navzájem prolínat (třeba takový Blackened Death atp.). Já osobně upřednostňuju black před deathem, protože mi přijde atmosferičtější, zajímavější a undergroundovější. Ovšem příjemný melodeath si vždy poslechnu rád. Mimochodem, tady je velmi povedená parodie na black
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.