Já preferuju krabicové verze, ale je to na každém. Myslím, že krabicovky jsou lepší, pak tu hru opravdu hmatatelně vlastníš a to je lepší pocit. Jinak, ve Skyrimu sice děláš nějaká ta rozhodnutí, jsou ale minimální a nemají prakticky žádný význam.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No já právě na čas omezuju aktivitu tady na fóru, mám pocit, že nám to tu zas vymírá. Jsou tu samí noví, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou stranu je tu většinou mrtvo a hrozně málo starých známých tváří... ehm, avatarů Co se děje? To jsou všichni pryč? Whirt je furt pryč, Mopidu je pryč, Parrot, no tak ten je tuplovaně pryč, Chell tu teď taky moc nevidím, dokonce ani ten vitek s rejectem tu moc nejsou, aspoň se mi zdá, BW to samé... Čekám, kdy se zase zvedne vítr, do té doby spouštím plachty. Ne úplně, občas zavesluju, ale jen občas. Bohové, to je zase metafora na hovno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego napsal:
Já tu budu furt i kdyby trakaře padali! Mě nikdo nenaštve tak, abych kvůli tomu odešel z fóra.
můžu to zkusit ?
Zkus a uvidíš...
Diego to máš z doby ledový ten tygr že jo ( jen doufám že mě nejak suprově nesetřeš - jo a stejně nejsem na naštvání dobrej - parrot málem poprvé odešel jelikož jsem strašně SPAMoval
Diego napsal:
Já tu budu furt i kdyby trakaře padali! Mě nikdo nenaštve tak, abych kvůli tomu odešel z fóra.
můžu to zkusit ?
Zkus a uvidíš...
Diego to máš z doby ledový ten tygr že jo ( jen doufám že mě nejak suprově nesetřeš - jo a stejně nejsem na naštvání dobrej - parrot málem poprvé odešel jelikož jsem strašně SPAMoval
Přesně tak, tys to uhád! Dal mi ji před 6 lety starší brácha a už mi zůstala, dokonce se mi líbí.
Však si spamuj, já nejsem moderátor....
nagasadowcz napsal:
No já právě na čas omezuju aktivitu tady na fóru, mám pocit, že nám to tu zas vymírá. Jsou tu samí noví, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou stranu je tu většinou mrtvo a hrozně málo starých známých tváří... ehm, avatarů Co se děje? To jsou všichni pryč? Whirt je furt pryč, Mopidu je pryč, Parrot, no tak ten je tuplovaně pryč, Chell tu teď taky moc nevidím, dokonce ani ten vitek s rejectem tu moc nejsou, aspoň se mi zdá, BW to samé... Čekám, kdy se zase zvedne vítr, do té doby spouštím plachty. Ne úplně, občas zavesluju, ale jen občas. Bohové, to je zase metafora na hovno
no jo ja vlaste ani neviam prečo sa mi nejako nechce sem chodiť a spamovať s vami. mopidu je preč... povedzme, že keď sa vráti a ja zase nebudem mať čo robiť tak sa navrátim k svojej daedrickej pani.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.