naňho je lahké zabudnúť (si čítal DTD? chell je asi jediná kto naňho zabudnúť nedokáže
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
takže si požiačiam Connorov luk , a sním ti strelím priamo do krku, kde má každé brnenie slabosť, a kým ťa bude Kyr pochovávať ja si vezmem kopec ktorý je môj
You can kill yourself, or die trying...
jo lenže ja sa proste uhnem. a okrem toho aj keby som sa neuhla tak sa dokážem hneď vyliečiť
E:jáj ty si ten norbi! som ta z tým obrázkom ani nespoznala. ak chceš dalšiu časť tak daj pokoj
Upravil/a Chell dne 17.07.2012 21:59
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
ale! ty si mi ešte stále nič nepovedala na ten posledný koment v DTD.
kopec je môj a ak chceš na dnes 3. diel už mi ho nebudeš brať a zostaneš pekne ktásne v Obluty daedra jednaSOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Byl by to Pán černého zla a teď SPAMujem i bitvu o kopec
Chell já mám Sigil stone a otevřu si bránu do vašeho smrtelnického světa a nemysli si že jen proto že jsi můj champion tě budu šetřit. Rarachové a dremory na tebe!
No mohlo by se to aspoň promazat tak, že zbyde třeba jen posledních 20 stránek. Dál se stejně nikdo dívat nebude. Ale to by nás odtud taky mohli vyobcovat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.