Víš ty co, to by vysvětlovalo ledascos... Co jsem se dočetl na netu, tak každý druhý hráč Flappy bird skončí s rozbitým mobilem... Tak mě to jen napadlo..
Nechápu kdo by mohl rozmlátit kvůli takový kravině krám který většinou stojí pár Františků.
matthew074 napsal:
Nechápu kdo by mohl rozmlátit kvůli takový kravině krám který většinou stojí pár Františků.
Taky nemám tušení... Ale koluje to po internetu...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lord Rade napsal:
Já bych všechny ty "chytré" mobily zakázal!
Adrian_S napsal:
Mike napsal:
Flappy bird nemám.
Víš ty co, to by vysvětlovalo ledascos... Co jsem se dočetl na netu, tak každý druhý hráč Flappy bird skončí s rozbitým mobilem... Tak mě to jen napadlo..
MightRider napsal:
M: Z toho plyne, že Rade je 72 leté babička ....
Očekávám, že tě teďka nějak uzemní...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
MightRider napsal:
M: Z toho plyne, že Rade je 72 leté babička ....
Né-e, z toho plyne jen to, že je Rade radikálně radikální, jako radikální 72letá rašple s radikálními roupy, rozčilujíc se rovněž nad roztahujícími se zařízeními, řkouce rýpavý rozsudek, jenžto rušící rázně k radosti své, radost rané skupiny občanů republiky.
Pfff, proč nálepku? Mike má snad doma izolepu a nějaké ovoce, ne?
Bylo to v plánu, ale ještě jsem chtěl nechat chviličku prostor případným zájemcům, aby mě mohli popleskat uznale po rameni a provolat mi slávu a vzdát hold za mou neskutečně úžasnou kreativitu a tak!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.