No nekecej. To u nás v prdeli světa o ní ani nezakopneš, teda jestli s kámošem nerozebereš kov ze starýho baráku, kterej koupil jeho otec a neodvezeš to do sběru. Takhle sem si loni vydělal na PS3
Kliknu na to tlačítko kde se má psát spoiler, napíšu text a dám ok, ale nějak to nechce fakat.
Děláš to špatně
Musíš nejdřív napsat obsah spoileru. Pak kliknout dole v liště a když se ti objeví to okýnko, tak tam napíšeš název toho spoileru. Chápeš?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Reject napsal:
Ahojte, zdravim z dovči kde taky není ani mráček Celej den 35 stupňů, jsem rád že už není tak horko
Ty si někam jel? Člověk si ani nevšimne
Hlinsko.. Kdo by to byl řekl, takový horko v česku. Je mi uplně špatně z toho sluníčka Ale zítra se jedu někam vykoupat tak snad bude líp Mam tu rodinku, wifi.. co mi tu chybí? Možná nějaká pěkná, 15letá slečna no.. ale co už
Kliknu na to tlačítko kde se má psát spoiler, napíšu text a dám ok, ale nějak to nechce fakat.
Děláš to špatně
Musíš nejdřív napsat obsah spoileru. Pak kliknout dole v liště a když se ti objeví to okýnko, tak tam napíšeš název toho spoileru. Chápeš?
Děláš to špatně
Super, ale celkem krátké za 4 dny (ASI 20 hodin) dohráté, na normal je to easy ale pak nightmare, hell, a hl. inferno ti sežere času až až
Upravil/a BigNord dne 27.07.2012 22:56
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.