Říkal sem,že mam plně enchantovaný brnění,takže proti jedům jsem odolný ,ale jestli to funguje jako netuchající síla(jiná animace,takovej mod)tak na ten kopec prostě vylezu,dam Houmrovy 20000 piv,a už tam nic není ,jenom na smrt opilý Homer valící se z kopce
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Tak stavim super betonovou pevnost,zdi sou tlusté 20 metrů kdyby to někoho zajímalo,kopec je můj a můj dovakhiin se bude v pevnosti koukat na televizi,kdyby něco tak zkuste napsat sem,dovakhiin zevnitř vás zřejmě dlouho neuslyší
Přijde tam skupinka Araluenskej hraničářů s Haltem,Willem a Gilanem v čele + celej Tábor polokrevnejch a Jon Sníh s celou Noční hlídkou...Máte útrum...a aby to bylo nesmrtelný tak ještě 300 těch nejlepších Skandijskejch válečníků ;-)
Kopec je navždy můůj
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
lenže môj otravný nesmrtelný Adoring Fan (nechce sa mi to prekladať) ma oživil, tak idem naspäť, a v noci ťa budem strašiť tolko až ujdeš a kopec je môj
You can kill yourself, or die trying...
A já se domluvim se všema vašima postavama co ste ve Skyrimu vytvořili+moje postavy(a to jich je fakt hodně )a společně s mim Dovakhiinem co si tam včera postavil pevnost vás roztráháme netuchající sílou na kousky Kopec patří všem!!! a hlavně mě
nie, čítal som
ja sa vrátim do Obliovinu, ukradnem Elder Scroll, a nevrátim ho Gray Foxovi ale použijem ho aby som vás zavrel do časopriestoru a kopec je môj
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.