Tak se proměnim na vlkodlaka přivolam obrovskou armádu vlků a vlkodlaků a společně sníme majitele/ku ,Kopec leží v našich rukou!!!!!!
Upravil/a dovakhiin15 dne 13.07.2012 21:17
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Tak jako správný Griefer se prokopu do Dwemerského Dungeonu a rozgrífuju všechny Dwemerské mechanizmy a pak si z nich postavim armádu Dwemerských Centurionů a dobudeme kopec a k tomu mi budou pomáhat Chaurové,který si ochočim
A co když naklonuju 2x Chucka Norrise a oni zničí toho jednoho a budou mi sloužit a pak může bejt kopec můj a jestli ne,tak vyhrál tenhle kopec parrotův Chuck Norris a tečka,Chucka neporazí nic ani nikdo
Chucka Norrise nemůžeš naklonovat. Chuck Norris spodil sám sebe. Ale dost už, já už jsem se kopce dvakrát zřekl, zříkám se ho potřetí. Bojujte si, blázni!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zřekl bych se taky,ale nevim proč,ale bojovat o kopec mě začíná bavit ,ikdyž už není o co,vlastník už tu je...Chuck Norris ,no co,aspoň můžeme založit druhou bitvu o kopec,když je kopec číslo jedna už zabranej
dovakhiin15 napsal:
Zřekl bych se taky,ale nevim proč,ale bojovat o kopec mě začíná bavit ,ikdyž už není o co,vlastník už tu je...Chuck Norris ,no co,aspoň můžeme založit druhou bitvu o kopec,když je kopec číslo jedna už zabranej
Zkus ho založit, jestli jo tak půjde okamžitě do čistky!
Máš pravdu že kopec jedna je zabranej, protože je MŮj!
Ee,si asi zapoměl na mojí armádu centurionů a spoustu ochočených chaurů??,zatim jsou všici na kopci,co s tim chceš dělat?? a jo,tak nějak tušim,že by to šlo okamžitě do čistky
Ne ti se jentak nevzdají, budou tě následovat třeba až do pekla!
Nezkoušel si ve skyrimu rozrušit mudcraba a odejít kam až za tebou půjde?
Tu si počti o krabech http://www.hrej.c...iarr-3857/
Upravil/a Diego dne 13.07.2012 22:31
Já to udělal tak nějak nechtěně ,když sem jel na koni,tak se mi nechtělo sesdávat kvůli krabovi a asi po půl minutě jízdy sem slezl,tak sem řezal nějaký bandity a pak se otočim a za mnou válčí můj kůň s mudcrabem ,ale to nemění nic na tom,že je budou pak prodávat kvůli mímu firebolu v Bílym Průsmyku v hospodě jako grilované krabí tyčinky na kopci sem nyní já!!Dovakhiin,Dračí zbroj a zbraně na legendární a plně enchantovaný,naučený všechny řevy,úroveň 999 a naučený všechno na sto a všechny perky!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.