hRDLA: Já na to vlastně přišel jenom náhodou Jsem ráno snídal a v TV hrál nějakej epic track, a já najedno vyzkočím od stolu "Ty vole, Best of 2013!" A už jsem běžel (i s nutelou) nahoru ke kompu
Jinak, já sámo vím že je to inspirovaný Dark Souls, taky jsem to poslouchal (stejně jako ostatní od Dreamera) snad tisíckrát Taky to byla věc co mě dohnala k tomu si Dark Souls koupit. A zachycuje to esenci Dark Souls perfektně (teda zachycuje to tu hru, ne ten svět a lore).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, náhodou já jednu k Dark Souls znám, ta o tom lore zpívá, tudíž je plná spoilerů
Ale jako hudebně se asi zachytit nedá, to máš pravdu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Drazí kolegové, poslední dobou tu moc nejsem. Většinou nějak nemám čas nebo náladu. Pořád ale žiju a nijak jsem na fórum nezanevřel a zase se po čase ukážu... Tak se bojte!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Drazí kolegové, poslední dobou tu moc nejsem. Většinou nějak nemám čas nebo náladu. Pořád ale žiju a nijak jsem na fórum nezanevřel a zase se po čase ukážu... Tak se bojte!
= tím jsi chtěl říci, že na nás nemáš náladu = protože já jsem ten nejvíc boží a hlavní tak jsi vlastně řekl, že nemáš náladu na MĚ!
Tak to promiň že žiju a občas ti písnu na FB. (to vysvětluje, že odpovíš vždy až s pětiminutovým zpožděním! Sodoma Gomora!
1) Sorry, Mikeu, nerad jsem ranil tvé city. Příliš něžné city - to ta francouzská cola! Autoškola... na tu jsem se teď úplně vysral. Musím se s ní už konečně domluvit
2) Který kolega? Já jsem zas mimo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
1) Sorry, Mikeu, nerad jsem ranil tvé city. Příliš něžné city - to ta francouzská cola! Autoškola... na tu jsem se teď úplně vysral. Musím se s ní už konečně domluvit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.