"Válečné sídlo" najdete v Černotě. A proč zrovna 7? Jedná se totiž o další easter egg, věnovaný "Sněhurce a SEDMI trpaslíkům"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
máš na mysli ty, po kterých zbyly prsteny nebo kteří jsou někde "v přírodě"??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Pro Adrian_S : Myslím ty o kterých se zmiňuje Phinis Gestor... : o )
Ale už je to fuk KinimodLP odpověděl správně....
Sice jsem čekal odpověď v jiné formě, tahle trochu zápáchá googlem a wikií, ale je správná.....
KinimodLP vitězí.
Upravil/a SeveruS dne 22.10.2014 18:59
Pro ty nové:Jste uprostřed turnaje.Výsledky můžete vidět na začátku 11 strany a obecné v prvním příspěvku.
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď
Zajímavost:
Kdo se zajímá o TES: Lore nebo četl mou biografii o Talosovi, ví, že ve Starém Hroldanu měl Talos tábor, když bojoval proti hrozbám (mám takový pocit, že proti Zapřísáhlým).
To je opravdu moc stručná otázka. Napiš alespoň, jestli je to z DLC nebo ne.
ImperialFobe, nechtěl by jsi dát do pravidel, aby se ujasnilo, jestli je něco z Lore, nebo různých dílů TES včetně jejich DLC? Si taky můžu říct: "Jak se nazývá támhle jakýsi prsten z Morrowindu?". Bude to přehlednější.
Já respektuji těžké otázky, ale když je příbor všude různě... Vím sice i to, že se to jmenuje Otázky ze SKYRIMU, ale už na začátku jsme se shodli na všech dílech TES včetně Lore.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.