Přátelé, včera a dnes jsem de facto mimo fórum, ale ulehčím vám trápení a napíšu vám řešení. Otázka, kterou musíte položit, tedy zní: "Chtěl-li bych se vydat za svobodou, kam by mě poslal tvůj bratr?" Tím oba ukáží na stezku smrti a vy víte, kudy kam
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Keď starý bača skončil dennú robotu, sadol si spolu a návštevníkmi salaša k ohňu. Popíjali žinčicu a pozerali na západ slnka. Vtedy sa bača zahľadel do diaľky a dal im takúto hádanku:
"Keď sa zastavíte a pozriete pred seba, vždy ho vidíte. Nemôže sa pohnúť, ale vždy keď sa k nemu chcete priblížiť, vzdiali sa od vás."
O čom hovoril?
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
A já zas nemám nápady na to abych je vymejšlel a cizí hádanky se mi sem vkládat nechce
Tak třeba:
Jsem všude okolo tebe, ačkoliv mě vidíš jen když chceš. Jsou však tací nešťastníci, kteří mě vidí dennodenně. A když jen na tobě přestane záležet a můj nepřítel ustoupí, tak mě můžeš vidět neustále okolo sebe. Avšak to proti mě bojuješ, tak dlouho dokud si to přeješ. Jsem také všude tam kam nedosáhneš a tam kde bys nemohl žít. Co jsem?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.