můj nejoblíbenější nepřítel ... je Collector general 8D protože je silnej , ovládá ho reaper atd. a hlavně to je collector 8D ( samozřejmě mám oblíbených nepřátel víc ... třeba Saren , císařovna Vlaana , Mehrunes Dagon a další ;D ale Collector prostě ... best )
Náš oblíbený operační systém GLaDOS
GLaDOS je můj oblíbený padouch, protože je to stroj a zavraždila bambiliony lidí, vědců, držitelů nebolevy ceny (kteří tu cenu neměli za imunitu proti neurotoxinu ) dokonce si z ní vzal ponaučení Wheatley a udělal opatření která mě měla zastavit (neurotoxin hned zapnout, žádné portálové plochy)
GLaDOS je sarkastická, protivná a zlá a proto ji mám ráda
pôvodne to mal vyhraté Joker, ale potom som si uvedomil že nemôžem dať z Dark Knighta, lebo toto je o hrách, tak som vybral ... koho mám sakra vybrať ?
už to mám ! a myslím že každý ju pozná,a vie prečo som ju zvolil a ak nie, uvidí You can kill yourself, or die trying...
Kdo jiný by to mohl být, než GLaDOS? Myslím, že tentokrát to už nepotřebuje komentář, obvzlášť když jsem o GLaDOS už jednou psal Navíc to Mopi napsala za mě
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Mno, už je mi celkem trapný sem dávat furt jednu a tu samou hru. Ale nemůžu si pomoci. Tohodle bezejmennýho hrdinu z Gothiců 1,2 a 3 si nejde neoblíbit. Mimo jiné kvůli jeho vtipným hláškám...
No tak chtěla jsem sem hodit znova Garruse Vakariana, ale když jsem se trochu zamyslela tak bych ho přirovnala jako něco mezi Paragonem a Renegadem (Ehm, ehm, loayalitní mise v ME2 ), taže není přímo takový ukázkový hrdina. Asi sem teda dám BadWolfova BFF z DA Alistair mě někdy až udivuje svým smyslem pro konání dobrých skutků a je tak sakra těžký vyhovět i Morrigan, která na ně zase kašle, ale to se ňák spraví
(každý má rád první obrázky na Google a ještě k tomu z Wiki )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.