já bych taky možná šel ( ale neznám dračí doupě nebo jak se to jmenuje skoušel jsem se přihlásit do andoru ale stejně jsem to nějak nepochopil ale pokud to chápu tak jde o to že si vyberu postavu - a budu popisovat co dělá tam kde vypravěč řekne že je ? nebo pokud by byl někdo hodný a vysvětlil by mi to ?
scorpioncz napsal:
já bych taky možná šel ( ale neznám dračí doupě nebo jak se to jmenuje skoušel jsem se přihlásit do andoru ale stejně jsem to nějak nepochopil ale pokud to chápu tak jde o to že si vyberu postavu - a budu popisovat co dělá tam kde vypravěč řekne že je ? nebo pokud by byl někdo hodný a vysvětlil by mi to ?
v podstate neco vyberes za cinost a vypravěč podle hodu kostkami či fantazie něco ymyslí co se stane jakou má co hodnotu sílu zásahu nebo jestli se trefíš
scorpioncz napsal:
v podstate neco vyberes za cinost a vypravěč podle hodu kostkami či fantazie něco ymyslí co se stane jakou má co hodnotu sílu zásahu nebo jestli se trefíš
takže já napíšu a seknul jsem mečem - a on napíše buďto že jsem mu usekl ruku nebo se netrefil ?
Reject napsal:
Pokud je toto téma ještě aktivní, rád se přidám..
Bohužel není... ...taky bych si to chtěla zahrát
To je škoda protože to vypadá že si stím Whirt dal dost práce..
to jo no... ...i ty levly jsou pod avatarem. Ale v případě že by jsme se chtěly přidat tak by se myslím musel znovu nastavit lvl 1... ...to by bylo epic, být zase slepice hele ohledně tohohle je tu taky téma k diskuzi, tak příští příspěvky přesunem tam
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.