Todle mi těžce hejblo žlučí... normálně, to už mi přijde na trestní oznámení, protože to porušuje trestní zákoník... -.-
... konkrétně § 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia... A politický procesy genocidium byly... -.-
Mike napsal:
Todle mi těžce hejblo žlučí... normálně, to už mi přijde na trestní oznámení, protože to porušuje trestní zákoník... -.-
... konkrétně § 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia... A politický procesy genocidium byly... -.-
Jaká svině to byla... -.- YouTube Video
Já se v tom nevyznám. Ani nechci -_-. Jediné co vím je že politika je svinstvo a v ní se pohybuje hromada sviní a na každou svini se voda vaří.
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
No, já se taky nějak extra o politiku nezajímám... ale komouši jsou hnus, měli být důsledně zakázaní. Podle mě zákon, který odsuzuje jejich činy za totality je nedostatečný a značně bezzubý...
No... ale teď jsem si koupil - omylem - nějakou colu... (šáhnul jsem ve spěchu do regálu po Coca Cole a vzal jsem si todle) a musim říct, že je to francouzskej hnus... varování pro všechny, kdo by ve svym okolí něco na způsobem týdle coly viděli...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.