ako? ved nevieš jeho IP na to musíš splniť dlhú líniu Q aby si nakoniec zistila že klúč k jeho zabitiu odfúkol vietor
P.S
kopec NIKDY nebude tvoj
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
tvárila som sa že tú sudoku mám a do dlane som si skryla osten s výrusom ktorí ta premení na mutanta a prinúti mi slúžiť kopec je môj mopidu pochop to konečne a napíš do nekonečnej konverzácie či je iPod lepší ako PSP
PSP je lepší, na kámošovým PSP hraju Bleach (vy co to znáte můžete hádat za koho hraju, hraju za 1 kluka a 1 holku) a já mám bionickou ruku, taková ta jak ji měl ten typ ve filmu Já Robot. Takže
Vyhrála jsem, jsem pánem (paní) kopce!!! Takže vám můžu říct odpověď na moji hádanku, hraju za Renjiho (Zapimaru nebo jak se to dzambakutó píše je super [nebo jak se dzambakutó píše]) a Rukiu (pokud jste viděli seriál, tak kreslím podobný malůvky )
Pokloňte se přede mnou, člověkem který dobyl kopec!
Mopidu napsal:
Já mám 15. jméno Atentát, zabití bylo no problemo
a smiř se s tím, kopec je můj
Ne, atentát je přece tvoje 14. jméno. Kvůli Nagovy jsi vypustila jméno Tužka.
P.S.: Vy si tu machrujete kolik máte jmen. Já mám jenom jedno - BadWolf, nebo zkráceně BW. A nepotřebuji jména jako Atentát. Já sice spammuji, to je pravda. Ale o atentátech nemám jen nějaké plané řeči (jména). Já ty atentáty totiž konám
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Já mám 15. jméno Atentát, zabití bylo no problemo
a smiř se s tím, kopec je můj
Ne, atentát je přece tvoje 14. jméno. Kvůli Nagovy jsi vypustila jméno Tužka.
P.S.: Vy si tu machrujete kolik máte jmen. Já mám jenom jedno - BadWolf, nebo zkráceně BW. A nepotřebuji jména jako Atentát. Já sice spammuji, to je pravda. Ale o atentátech nemám jen nějaké plané řeči (jména). Já ty atentáty totiž konám
Zajímalo by mě, jestli se vypuštěním Tužky posunul Vampirismus na 13. místo. To by bylo ještě zlověstnější
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Vyhrála jsem, jsem pánem (paní) kopce!!! Takže vám můžu říct odpověď na moji hádanku, hraju za Renjiho (Zapimaru nebo jak se to dzambakutó píše je super [nebo jak se dzambakutó píše]) a Rukiu (pokud jste viděli seriál, tak kreslím podobný malůvky )
Pokloňte se přede mnou, člověkem který dobyl kopec!
klaniam sa a svojou blade of woe ti prerezávam šlachy. kopec je môj
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.