A popravím ho já, těsně před tím než se dostane na záchod, aby už na záchodě měl onen slíbený klid. Smlouva se dodržela. I když...
Když jste mě najali obě, tak která mi dá to číslo ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
jo, přesně ty myslím... Btw rozbila jsem vězení a vytáhla NecroPhilla kterej oživil Nagu ale teď mi musí sloužit... První rozkaz: Nago dojdi mi pro čaj, pak můžeš ničit mé nepřátele. Začneme s Bieberem pak Dora objevitelka pak Barney a nakonec mí protihráči ve hře o kopec
(teď už jen počkat až bude on-line )
EDIT: už je on-line, tak si počkáme (respektive já počkám na ten čaj)
Upravil/a Mopidu dne 27.06.2012 21:06
ale ty online nebudeš hrať lebo máš warez a ja ho hrať nebudem lebo tie lagy čo by mi GLaDOS naservírovala POTOM by ma zabili. takže ma musíš poraziť klasikou: vymíšlaním tak sprostých dôvodou prečo je kopec môj až skapem od smechu.
a neskúšaj na mna poslať nagasadowcz-ta lebo nemŕtvi pokial viem horia veľmi dobre a ja to tu nechcem podpáliť.
P.S
ale pokial by som mala dostatočnú motiváciu na písanie DTD tak by som ti možno kopec prenechala čo ty na to?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu, tos měla říct dřív. Nebylo třeba mě zabíjet a oživovat, tohle je beztak nejlepší job, co jsem kdy měl. Jde se na Biebera!
Upravil/a nagasadowcz dne 27.06.2012 21:19
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Mopidu, tos měla říct dřív. Nebylo třeba mě zabíjet a oživovat, tohle je beztak nejlepší job, co jsem kdy měl. Jde se na Biebera!
Chce se ještě někdo přidat k naší výpravě?
ja!!!!!!!! chcem vydieť naše baby keď im zabijem idol. najkrásnejší den môjho života už idem!
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Jen tak na okraj:
Povídají si tři chlapi a jeden říká: "Já mám nejmenší malíček na světě!"
Druhý na to: "Já mám nejmenší ucho na světě!"
A třetí to završí: "Já mám nejmenší penis na světě!"
Všichni si to jdou ověřit ke Guinessovi a když odchází, první se raduje: "Ha! Skutečně mám nejmenší malíček na světě."
Druhý také slaví: "Opravdu mám nejmenší ucho na světě!"
A třetí nevěřícně kroutí hlavou a rozčiluje se: "Kdo je !@#%§ Justin Bieber?!"
Jsem musel
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.