Len: Aha a ty plně víš, co se na Ukrajině děje? Ty víš, proč demonstrují? Víš, jak se chová vláda, ale zároveň, k čemu byli ti lidé dohnáni? Ne, vsadím se, že to těžko může vědět kdokoli, kdo není v centru dění. Aneb média můžou plácat cokoli, takže...
Já se domnívám, že chyba je někde spíše na straně vlády, a stou chybou se pak svezlo s koro všechno, co lidem vadilo... mimochodem, buďme rádi, že tam nejsme.
Hlavně nevěřte západním médiím a radši zjišťujte samy. protože třeba taková Sýrie, to je ve skutečnosti trošku něco jinýho než nám prezentují Američané
Upravil/a hRDLA dne 18.02.2014 16:05
mike: Tak pokud to nebylo sehraný, tak dobrej stěr. (To víš internetu poslední dobou nějak nevěřím) i když já bych jí setřel jen nápisem: Bye Bitch!
BTW- To s tou Amerikou. Vždyť je to jasný, už to každej ví. Právě proto mi přijde hloupý, že Američtí občané to vše své vládě tolerují..
Upravil/a Lord Rade dne 18.02.2014 17:24
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Američtí občané by si mohli vzít příklad z Ukrajinských občanů a jít si trošku zademonstrovat. Bohužel, řekl bych, že US občané jsou na tom stejně, jako občané naší zemičky. Tudíž spíše ve vleké míře ovčané.
Mike napsal:
Tak když průměrný US občan je cca takový: (berte s nadsázkou! )
Tuhle fotku jsem viděl asi před deseti lety Tohle je teď nejspíš on:
WOLOLO
Každopádně si představ, že tohle dítě ukazuje na tebe. To bych se snad bál víc, než kdybych se plácal někde na pláži a plaval ke mě žralok z filmu Čelisti.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.