vy si tu bojujte o to kto je naväčí bojovník a ja zatial zaberám kopec s amrádou dvojzmyslou.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Dobrý, já si tvojí amrádu dvojzmyslou podám se svojí armádou dvojsmyslů
P.S.:
hRDLo, máš asi pravdu Tenhle dvojsmysl se mi obzvlášť povedl, schválně co na to Mopidu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jsou tři možnosti, napíšu je sestupně podle pravděpodobnosti: zasměje se (80%), urazí se (19%), dá ti číšlo (1%). Jen mě prosím nezabíjej na záchodě, tam já chci mít svůj klid
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Neboj, tam už budeš mít klid, budeš už totiž mrtvej
P.S.: Taky tak nějak ty tři možnosti vidím Ale víš, co je divný? Mě skoro vždycky vyjde ta možnost co má pravděpodobnost 1%
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak čekáme na Mopidu . A já si musím sehnat nový telefon , tenhle už se mi rozbil.
Vidíte to? To je ale hezké, že? Bojujeme o kopec, ale občas se dokážeme jen tak přátelsky pobavit. Poslyšte... co kdybyste mi ten kopec nechali, co? Bylo by to pro vás jednodušší. Na matrice je zmatek, víte, co s tím bude papírování?
Matrika patří státu a stát jsem já, neboť jsem Lichem na trůně. Takže si o ten kopec klidně bojujte. Až to nějak dopadne, vítěz mi bude platit daně a stavět sochy. Mám to vlastně celkem na háku
Nikdo. Ty mi je budeš přece posílat sama, protože jsem tak skvělý vládce! ...dobrá, s tímhle myšlením Ludvíka XIV. to asi daleko nedotáhnu. Však já ještě něco vymyslím.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.