Tak to zkrátím, kdo nehádal má smůlu
No, tak já mám chuť. ZACITOVAT FÓRUM jako tenkrát s Lunthatcossem . Ty si hRDLo přece založil to téma, ne? Jdu ho vyhrabat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak to zkrátím, kdo nehádal má smůlu
No, tak já mám chuť. ZACITOVAT FÓRUM jako tenkrát s Lunthatcossem . Ty si hRDLo přece založil to téma, ne? Jdu ho vyhrabat
Je na něm:
KILL IT! KILL IT! WITH FIRE!
obrázek ti popíše hRDLA, já přesně nevím co to je, ale mrknu se (*mrk* )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Aha... Na to se musím podívat na kompu (jakožto velký příznivec plamenometů )
Bohužel už si nepamatuju čím tu královnu v tom komiXu zabili (nebo ovládli Zemi?) ale to je jedno
podstatné je že já jsem Butcher a půjdu ji zavraždit *mrk* (tohle mě nepřestane bavit )
Vetřelce nelze neutralizovat. Můžeš si ho ale nechat vyřezat. Btw, kdo jste viděli Promethea a jak se vám líbil? Mně to přišlo na Ridleyho Scotta strašně ubohé
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Vetřelce nelze neutralizovat. Můžeš si ho ale nechat vyřezat. Btw, kdo jste viděli Promethea a jak se vám líbil? Mně to přišlo na Ridleyho Scotta strašně ubohé
tak to si sa ešte nestretol zo žiadnym telepatom ktorí si toto označenie zaslúžil. pomocou telepatie votrelca neutalizovať môžeš
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.