"A nepotřeboval by jsi náhodou někoho kdo by ti kryl záda? třeba tam bude nebezpečno!" řeknu a zavísknu (když se dozvím že mi je 12 nebo kolik málo let )
"Ale budeme se muset ozbrojit! až potkáme nějakého nemrtvého tak ho přece nenecháme jen tak běhat a narážet do stěn!" řeknu a naznačím úder mečem do vzduchu.
Pomyslím si o Stenovi své a odpovím mu. "Vždyť máme jeden meč a jednoho psa nic nás nemůže zastavit." Usměju se a pokynu ostatním ať jdou za mnou směrem ke kobce.
Už jsem chtěl namítnou že to není zrovna skvělej nápad, když v tom se Sten rozeběhl a tak mi nezbylo nic jiného než následovat.
Upravil/a Tondulin dne 28.12.2014 15:34
"Oheň budeme potřebovat každopádně ..." řeknu zamyšleně "Pokud se ti to podaří tak bude jen dobře!" pak přejdu ke dveřím "Nelo by to otevřít ... jednoduše? co takhle do toho strčit." řeknu a plnou silou zaberu na jednu část dveří (jakým směrem to zjistím podle pandtů ...
"No vidíš to Stene sice jsi blbej jak poleno, ale aspoň máš štěstí." Zasměju se a půjdu dál. "Mimochodem jsi fakt dobrá Freydis nevěděl jsem že už tě táta naučil čarovat"
Upravil/a Tondulin dne 28.12.2014 16:10
"Blbej jak poleno? to jako fakt? ty bys tu jak největší trouba snažim vymyslet jak to otevřít!" řeknu trochu uraženě "Kdo se nebojí tak pojďte!" zavelím a vstoupím do hrobky.
"pšššš ... klid... " řeknu psovi a pohladím ho abych ho zklidnil, potom pohlédnu vážně na Bormira a šeptnu "Připrav se ... asi máme společnost ..." řeknu a zadívám se do tmy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.