Takže...
1. Ukradnu si zpátky svých tisíc korun českých (nope! Just kidding )
2. Jak můžu v tašce táhnou celou ženskou - sněhurku! (nope! Just kidding )
3. Pokud narazím na nějakou hospodu cestou hlas mě... Dokud nenarazím tak mě jen hlas stav bylin a podezřelé věcičky...
Whirt napsal:
Takže...
3. Pokud narazím na nějakou hospodu cestou hlas mě... Dokud nenarazím tak mě jen hlas stav bylin a podezřelé věcičky...
1. nemožné
2.Si čarovná
3. jo došel si do skyrimu a chcíp
Whirt napsal:
Takže...
1. nemožné
2.Si čarovná
Bru to jako vtip... Pokračuju dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál...
PS.: Stále platí to samé
Upravil/a Whirt dne 17.08.2012 22:35
Jméno: Rhogar
Rasa: Argorian
Znamení: Stín
Modré ještěrčí oči. Šupiny zelené barvy. Pod pravím okem má 3 jizvy po boji s šavlozubou kočkou, která ho ošklivě sekla. Dříve byl nájemný vrah, ale řemeslo přestal dělat když musel zabít ženu v chudinské čtvrti, která byla stejné rasy. Vyrostl ve Skyrimu ve Větrném Žlebu, dosud tam žije. Rodiče mu zabili bandité když odešli z města. Své rodiče krutě pomstil. Měl i bratra, který se ztratil ne Severu u Ledohradu. Jeho největší slabinou je strach z blesků, nesnáší bouřky. Je tajnůstkářský a nedůvěřiví.
Je to dobrý ?
Upravil/a SuperHunter dne 17.08.2012 22:46
Whirt napsal:
Takže...
1. nemožné
2.Si čarovná
Bru to jako vtip... Pokračuju dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál... Dál...
Whirt napsal:
Takže...
1. nemožné
2.Si čarovná
ok Jitřenka vzdálena 17 příspěvků
Stále platí všechno co sem o cestě napsal... A pokračuju dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál... A dál...
SuperHunter napsal:
Jméno: Rhogar
Rasa: Argorian
Znamení: Stín
Modré ještěrčí oči. Šupiny zelené barvy. Pod pravím okem má 3 jizvy po boji s šavlozubou kočkou, která ho ošklivě sekla. Dříve byl u Temného bratrstva, ale svatyni vyvraždily když byl mimo ní. Vyrostl ve Skyrimu ve Větrném Žlebu, dosud tam žije. Rodiče mu zabili bandité když odešli z města. Své rodiče krutě pomstil. Měl i bratra, který se ztratil ne Severu u Ledohradu. Jeho největší slabinou je strach z blesků, nesnáší bouřky. Je tajnůstkářský a nedůvěřiví.
Je to dobrý ?
je ale to bratrstvo si přehnal existuje whirt v něm je svatine je ha.!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.