Neviete najaký pekný mód na luk ?
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Ten luk je fakt pekný, tie dračie luky som skúšal nezapne sa mi potom hra, a ten mega to už čo bolo ale dík za snahu ten tretí odkaz mi nechce nahodiť.
Už mi ho nahodilo ten bow of shadows je tiež pekný mám tam oba
Upravil/a Game-Killer dne 24.06.2012 13:35
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Zdravíčko, hledám nějakej mód, kterej by z uzavřenejch prostorů udělal pořádně temný místa (jako v jeskyních apod.)
Nastavení jasu je k ničemu, protože to ztmaví i den a světlo tolik nesvítí...
Musíš mít hru originální, přes Steam. V takovém případě máš účet a přihlásíš se na něj (myslím, že je to nahoře napravo na tom odkazu). Pak klikneš na zelené tlačítko "Odběr". Jakmile pak zapneš Skyrim a naběhne ti launcher, všechny módy co odbíráš se ti stáhnou (popřípadě aktualizují pokud byla vydána nová verze).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
ešte by som chcel nejaký mod na FAKT pekný one hand sword nič prehnané ale ani moc jednoduché.
Dík niektoré sú pekné. Ale začal som odznova z 2-hand ale už si to nájdem sám.
Sorry že zase otravujem ale chcel by som mód na zbroje - ľahké aj ťažké proste nech ich je tam veľa ako v tom móde na zbane ktorý mi poslal Diego.
http://skyrim.nex...mods/13348 toto som našiel neviem či to tu už bolo. Zatím som neskúšal.
Game-Killer napsal:
Sorry že zase otravujem ale chcel by som mód na zbroje - ľahké aj ťažké proste nech ich je tam veľa ako v tom móde na zbane ktorý mi poslal Diego.
Zdravím, hledám mod. Nějaká pěkná ženská zbroj, lehká, nic extra-fantasy, spíš realistické ale hezky vypadající na ženské postavě (poprvé v životě jsem takovou rozjel ). Víte o něčem? Dík.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vypadá to hezky. Sice trochu pochybuju, že by to v tom chladném Skyrimu někdo nosil, ale mám Nordku, takže proč ne Dík. Klidně někdo pošlete ještě něco, udělám si šatník
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.