Mě se teda ještě nepovedlo někde potkat bezhlavého jezdce, ani jsem např. ještě nikde ve Skyrimu nepotkal zasaženého tím morem, aby mě následně poslal za Keshem.
Když jsem toho jezdce potkala, tak jsem zajásala, že se s ním určitě bude pojit nějaký zajímavý quest. Ale nee. :-( Jedna z teorií je, že je to hrdina balady Ragnar Rudý.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Ja sem ho viděl když jsem byl u Dračího svatyně jak je u Meridiiny sochy ,tak sem si říkal co to je,tak sem za ním běžel až k Dračímu mostu stěží jsem ho dohnal a on to je jezdec bez hlavy
Upravil/a Gandalf dne 28.11.2012 01:32
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Taky jsem ho potkal poblíž Bílého Průsmyku..... Jen mne nezavedl na hřbitov, ale k Hamvirovu odpočinku..... Byl tam jeden Draugr a čtyři, možná pět Kostlivců...... Do hrobky jsem se dostat nedokázal a tak jsem jen pobral a vybral na co jsem skrz mříže dosáhl.... http://www.uesp.n...r%27s_Rest
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.