S příchodem školy budu spíš přidávat otázky takhle pozdě
Den šestý - tři nejsmutnější/nejdojemnější seriálové scény
1. Poslední sbohem desátého Doktora
2. Oběť Lin Beifong
3. Pes který čekal
PS. U Korry jsem možná trochu ovlivněný čerstvým shlédnutím, ale zatím to tak cítím, že se mě ta scéna opravdu dotkla.
Upravil/a Whirt dne 02.09.2013 20:05
Na tohle si celkem dobře pamatuju, byla to naprosto určitě StarGate SG-1, která si mě jako prtě získala - bráchové ji jednou přinesli od kamarádů na několika DVDčkách a následujících několik měsíců jsme byli přilepeni k obrazovkám
Whirt napsal: Den sedmý - první seriálová posedlost.
Na tohle si celkem dobře pamatuju, byla to naprosto určitě StarGate SG-1, která si mě jako prtě získala - bráchové ji jednou přinesli od kamarádů na několika DVDčkách a následujících několik měsíců jsme byli přilepeni k obrazovkám
Volím totéž..... Neboť film Hvězdná Brána patřil a stále patří mezi mé nejoblíbenější filmy....... a tak jsem byl hrozně zvědav, jak se v seriálu s rolí Jacka O'Neila popere legendární MacGyver.....
No, musím říct, že nezklamal.....
Hmmm, tak to je hodně těžké si vzpomenout. Hrozně mi to z dětství splývá Ale když vezmu POSEDLOST jako opravdu řádné fanouškovství, tak to asi bylo na střední a byl to tenhle klenot sci-fi britcomu:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Den osmý - oblíbený webseriál
Nevím, jestli ještě někdo jiný kouká na věci jako Full Benefits, Aim High či Continuum. Každopádně ze všech těchto minisérií jsem si nejvíce oblíbil The Guild.
Tak webseriály jdou zatím zcela mimo mě, je mi líto.
EDIT: Tak jsem koukl na první díl The Guild. No, začnu to sledovat
EDIT 2: Ta zrzka je tak milá... Proč nejsou v mém okolí takové ženy?
EDIT 3: Tak taky hlasuju pro The Guild, jelikož je to zatím jediný webseriál, který znám, a strašně baví a dost mě pohltil. Je to takové gamerské TBBT. Akorát že Penny je tu taky magor
Upravil/a nagasadowcz dne 06.09.2013 21:04
Naga: Jsem fakt rád že se líbí a sleduješ (můžu si to přičíst na můj seznam doporučených věcí ). Opradvu je to ještě víc gamerský TBBT. Na tomhle seriálu se mi líbí jak je civilní, lehce podaný a postavy mě tam prostě baví. Na nezávislý projekt je to opravdu webseriálové zlato
A nyní nová otázka: Den devátý: Nejvíce otravná postava.
Za mě je to James Doakes ze seriálu Dexter. Kamarád mě za to říká rasisto
JD (John Michael Dorian, M.D.) ze Scrubs. Paradoxně je to hlavní postava. Snad nikdy jsem mu nefandil a snad nikdy jsem mu nic nepřál, poněvadž tahle hlavní postava celý příběh vypráví a divák je vlastně v její hlavě. A jelikož je JD opravdu nehorázný ko*ot, tak to někdy vážně stojí za to. Přesto seriál samotný miluju.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.