Tak to tu můžete zavřít. Už se mi to podařilo vyřešit vše spočívalo v ovladačích grafické karty. Nainstaloval jsem originál z cd přiložené ke grafické kartě a až potom jsem provedl update ovladačů. A vše běží jak má stříkance na monitoru atd.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Tak jsem jásal předčasně. Ta krev na monitoru funguje jen u osob a zvířat které přidává Skyrim monstr mod. U puvodního módu Enhanced Blood Textures používám i plugin který upravuje právě ten SMM a výsledek je ten že funguje jen u tohoto modu. Máte někdo nějaké rady nebo nápady.
pro nagasadowcz: budu potom zase něco potřebovat přeložit můžu se na tebe spolehnout. Předem dík.
Jednu radu bych měl: Vy..er se na to. Máš to vůbec zapotřebí? Vždyť Skyrim se i tak dobře hraje, i bez týhle blbinky...
Upravil/a Ligos dne 24.04.2013 18:10
@Ligos: Souhlasím, já bych se na to vysral prakticky hned Ale Kevin má očividně buldočího ducha Britů - jak se zakousne, už nepustí. A to taky někdy není od věci.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak tak už jsem párkrát psal že jsem puntičkář. Jednou jsem čtyři měsíce řešil 5 stupňů teploty na procesoru prostě se mi zdál moc hot. nakonec se mi to podařilo srazit ale pasta mě stála devět stovek ( 99.9 procenta stříbra )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.