Jako první se mi vybavila parta z komiksu "Looking for Group". Sice jsem nikdy neměl WoW rád, ale tenhle komiks je víc než jen o WoW - v podstatě s nadsázkou prezentuje klasická fantasy RPG. A že se u toho člověk zasměje.
Původní parta ještě ze skvělých začátků tohoto komiksu se skládala z:
Za mě Walking Dead Než těm lidem začlo hrabat, říkala jsem si že by i mohli přežít Je tam pěknej vývin postav, třeba Rick je na začátku hroznej všemioblíbenej borec co zachová chladnou hlavu a pak je to totálně švihlej magor co zmlátí i nejlepšího kámoše......i přez mou Zombiefobii, Mopi approves
V poslední době komiksy moc nečtu, krom těch dětských od Walta Disneye, které občas čtu a prohlížím se synkem...... No a synek už kapánek povyšuje na Spidermana, pavoučí muž se mu líbí..... No a mně se asi stále nejvíc líbí příběhy netopýřího muže a velmi, velmi inteligentních autíček....... pevně doufám že se stále vydávají, protože jsem už asi rok nic nového nečetl, tak si nejsem příliš jistý.... Ale každopádně za mne je to Batman a Transformers.... jsou asi tak nastejno oblíbení......
Den 10 - Vysněný Versus souboj
Já bych chtěla vidět jak se mlátí Thor a Wolverine, Adamantiová kostra VS nezničitelný kladivo
Den 11 - Oblíbený komiks a zároveň kreslený seriál
Tak tady...tady bude batman
[sorry že sem nedám obrázek, iPod mi to nedovoluje. Pak to někdy editnu]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.