@naga: Díky za podpis. A neukážu, protože mám ráda všechny (a nevim jak) jasně jasně klidně se smějte
Upravil/a lucky999 dne 16.02.2013 21:20
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
nagasadowcz napsal:
@SH: Tak to je krásně zapráskaná plocha. Krásně říkám proto, že jsou ty ikonky očividně dobře zorganizované. Thumbs UP, na to bych neměl nervy A samozřejmě hezká tapeta.
Díky. Nejhorší to je když se něco podělá a celý se to zpřeháže.
hRDLo, tak to si zabil , DOBŘE TY (nejlepší je Joker s tou čapkou )
Ta Tali, ta Samara (TA ČELIST ) a vůbec, to prostě musí na plochu a autorovi se musí poslat 100 000 kreditů
You sir, you made my day
Upravil/a BadWolf dne 17.01.2013 05:20
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Něco co není geniální by přeci nešlo na moji plochu, že.
Já se ho nemůžu nabažit a to ho tam mám už víc jak čtrnáct dní
A nejlepší je to, že ty dvě postavy se mi zdají jako Desítka a Rose
hRDLA napsal:
Tak jsem si to v Gimpu trochu upravil.
KRÁÁÁÁÁÁÁSA !!!!!!!
taky bych se pochlubil, bohužel si neumím plochu vyfotit...
foťákem mi to nepřijde zrovna košér a mám jen Fraps, který neumím používat, slouží mi jen k natáčení videí ve Skyrimu, nebo NHL09.......
no škoda, ale já se to jednou naučím a pak se pochlubím......
Podívej se na řadu F1-12 kláves nahoře a vedle F12 máš klávesu "Print Screen". Tu když zmáčkneš, vyfotí ti to obrazovku. Pak stačí jen vytvořit nový rastrový obrázek a dát v malování ctrl+v. Dílo dokonáno.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.