Lunthatcoss napsal:
Pár desítek metrů na samotě, kousek od vesnice Mrchojedy
A které Mrchojedy? Pokud vím, takhle se jmenují dvě místa. jedno by mělo být u Samopše a druhé u Meclova. Mám to obojí z Ostravy docela z ruky, ale pokud to vyjde časově, tak chci určitě přijet.
samopše, tam jezdí aj vlak co já vim.. já využívám jen auto-moto
Jo, tak tam mám cestu 4-5 hodin. Pokud by to byla vícedenní akce a dalo by se přespat, abych nemusel jezdit na otočku, tak se mnou můžete předběžně počítat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo, tak tam mám cestu 4-5 hodin. Pokud by to byla vícedenní akce a dalo by se přespat, abych nemusel jezdit na otočku, tak se mnou můžete předběžně počítat
Kámo, je to velký dům s velikým pozemkem a je možno přespat úplně vpohodě.. je to sraz na celý víkend, sobota a neděle. Nezapomeň na registraci která je 15.dubna 2013
Cestu z Loun mi to ukazuje 127 km, celkový čas: 01:32 h
To není hodně, jenže bych si teď na to ani netrouf. Ale do tý doby snad naberu zkušenosti abych tu cestu mohl podniknout.. Já sice auto už mám ale ještě si kupuju zimní pneu a budu muset platit přepis.. zatím jsem najel pouze 180km tak si teď netroufnu tvrdit že jsem dobrej řidič a to rozhodně nejsem. Do tý doby na tom zapracuju a snad tu nabídku o které jsem mluvil ještě dřív než jsem auto měl uskutečním.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.