Problém vyřešen defragmentoval jsem PC a už je to v pohodě
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
nagasadowcz napsal:
Tak tady poradím jedině pořízení pirátské verze, možná je tvoje nějak podělaná. Nebo je to zvláštnost tvých Windows. Jinak mě nic nenapadá.
Rasistický antiskajrimský Wokna seems legit ale možný je u Windowsů všechno mě třeba blokujou přístup do pár složek který chci vymazat, i když sem jako admin
No, to by ses právě divil. Já teď mám nainstalovanou jinou kopii Win7 než předtím a některé programy se chovají jinak, i když to má být stejný OS Změna HW se taky někdy projeví, kdy prostě něco těm daným Win nesedne. Je to takový svět záhad
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hele lidi mám ještě jeden menší problém, kdykoliv hraju z pohledu třetí osoby tak se mi trhá pohyb kamery, ale když v menu dám hrát v okně tak se mi ta kamera neseká ... seká se jen, když hraju přes celou obrazovku tady je video PS mně se to drbe ještě víc než na videu
Upravil/a MJ95 dne 25.10.2012 19:33
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Mě to video přišlo normální a navíc ze třetí osoby si tam pohled vůbec neměl.
Ale každopádně si zkus vypnout akceleraci u myši. Dělá se to v souboru SkyrimPrefs.ini
V něm si najdi řádek bMouseAcceleration a přeš ho na 0
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.