presne, taký arsenal nezískal niekolko rokov, a to si ju rozhodne zaslúži, Juve sa konečne dostalo tam kam patrí, MU síce vidím na vrchole nerád lebo AFC je u mňa 1. v anglickej lige, ale čo už inter nech ide aspoň do piatej ligy ...
You can kill yourself, or die trying...
Jenom mě mrzí, že kdysi slavný klub Leeds United, teď válčí ve druhé lize kvůli penězům, se kterými měli problémy a to hráli kdysi na vrcholu tabulky 1. anglické ligy.
Upravil/a Diego dne 23.09.2012 23:01
no jo no, to sa stáva vela klubom, AC takisto, nebyť Berlusconiho tak sa topí niekde velmi dole ... je to vidno aj n tom že museli predať Ibru a tiaga
do toho najviac vidia iba zainteresovaný, ale AC-čku vela dôležitých golov neuznali v lige (aspoň 3) z toho min. jeden mohol rozhodnúť o zápase, ale to je jedno, AC- by malo asi vymeniť zdravotný tým, neni možné aby pol seony 7-10 ludí na marodke ...
diego tento sa ti bude páčiť
"Ten trápny moment, keď zistíš, že United v tejto sezóne vyhralo viac zápasov na Anfielde, ako Liverpool za celú sezónu.
Norbi napsal:
diego tento sa ti bude páčiť
"Ten trápny moment, keď zistíš, že United v tejto sezóne vyhralo viac zápasov na Anfielde, ako Liverpool za celú sezónu.
No jasně, že páči. ale Liverpool nehraje vůbec špatně, buší do soupeře, ale ta koncovka tomu schází. Někteří gráči potřebují ještě nabrat zkušenosti a fotbalově dospět. Gerrard a třeba Suaréz to tam sami nevyhrají.
Norbi napsal:
ja mám LFC rád, ale proste je to vtipné DDDD
ale ako fanda AC by som sa nemal velmi smiať :/
Itálie je hodně o zkušenostech týmu a útoku. Ikdyž se všeobecně myslí, že je každý tým orientován na defenzívu, tak to není úplně pravda. Posledních pár sezón se každý více a více zaměřuje na věčí "útočnost" svého týmu.
to už velmi dlho neni pravda že je to čisto o obrane Taliansky futbal, to tvrdia iba ludia ktorí o tom prd vedia
Sleduju fotbal a zbožňuju ho! Fandim Tottenhamu(jupí už nejsou v dolní polovině tabulky) a nesnášim Barcelonu
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
nie len to, ale padajú až moc nevravím že v ostatných kluboch majú max. 1-2 hráčov tkých, ale vo FCB je ich moc...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.