Ufffff několik hodin jsem se vrtal ve statech tolika povolání... musel jsem u všech rozdělit přesně 24 bodů a to u nějakých blbců bylo těžké a u kadeřníka tak nemožné že jsem ho musel smazat. Takže pokud někdo z vás chtěl bejt kadeřníkem musím ho sklamat..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tvůj příběh jsem četl, ale nemůžu ještě hodnotit podle začátku.. Na můj vkus si začal hned dost chaoticky, tak jsem se v tom ztrácel, ale počkám na další díl až se to uklidní a bude nasměrována dějová linie..
ale když to tak vezmu tak je to docela dobré.
Upravil/a Lord Rade dne 08.09.2012 23:11
Lord Rade napsal:
Tvůj příběh jsem četl, ale nemůžu ještě hodnotit podle začátku.. Na můj vkus si začal hned dost chaoticky, tak jsem se v tom ztrácel, ale počkám na další díl až se to uklidní a bude nasměrována dějová linie..
Chaotický začátek byl úmyslně, aby se čtenář dozvěděl co hlavní hrdina umí. V dalším díle to bude spíš vykecávání.
Lord Rade napsal:
ale když to tak vezmu tak je to docela dobré.
Asi cituješ špatnej příspěvek. Ale nájemnýho vraha tam přesně nemám.. přemejšlel jsem nad tím a s ním bych mohl oživit i děj.. Možná ho tam dám. Ale zatím tam mám uprchlího vězně.
Lord Rade napsal:
Asi cituješ špatnej příspěvek. Ale nájemnýho vraha tam přesně nemám.. přemejšlel jsem nad tím a s ním bych mohl oživit i děj.. Možná ho tam dám. Ale zatím tam mám uprchlího vězně.
tak beru vezně ale aby seděl za 100 nasobnou vraždu ( baví mě hrat za záporáky)Leneren ti žehnej Rade
BigNord napsal:
Tak je dobré že to je znova ale radši by to chtělo smazat starou a ne archivovat... Já chci prostě vidět pokles příspěvků o 90% u některých
Tak si založ vlastní forum a tam si to smaž. Už takhle jsem jednou přišly o skvělé perly a nechci aby se to opakovalo.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.