Mopidu napsal:
Hele úchyláci, ňáká střílečka (kromě unreal tournamentu kterej absolutně nechápu a Nightingmare house kterého se děsím) by nebyla? Myslím jakože pořádnej LP, jak dělá Chell, a ne tam jen tak skákat a střílet po sobě
já dnes hodím 1 díl areny takže neboj
sré´na není střílečka ale budiž
on tým myslel že bude aj normálny LP z hry a nie "len skákanie a strielanie"
You can kill yourself, or die trying...
leneren napsal:
pak bude sniper elite a v sobotu nebo neděli nahodím staalkera call of pripiat
po arene budu natacet morrowind a metro 2033 neboj bude toho dost
hmm morrowind třeba se konečně dozvím jaký je u toho konec nikdy jsem to nedohrál nemám rád když mi tam napíšou " běž rovně kolem řeky , u krčmy zahni doprava ..... " ve městě to ještě šlo ale v divočině
jo mopi ak si ochotná hodiť sem warez na niejakú hardvérovo nenáročnú strielačku tak ur v toho LP natočím. ináč budem točiť half life 2 takže neboj. naneštastie nemám toľko času na točenie ako leni ale to sa od začiatku školského roka zmení
Upravil/a Chell dne 29.08.2012 20:10
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
ja chcem točiť na half life 2 a okrem toho som chcela povedať že som už dotočila nightmare house a postupne tu budem uploadovať takže som sa vás chcela spýtať čo mám začať točiť dalšie. portal half life 2 alebo mirrors edge?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
ja chcem točiť na half life 2 a okrem toho som chcela povedať že som už dotočila nightmare house a postupne tu budem uploadovať takže som sa vás chcela spýtať čo mám začať točiť dalšie. portal half life 2 alebo mirrors edge?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.