Dívám se na to jen někdy, když už nic jinýho nedalvaj a z toho si pamatuju jen "ananasový incident" (ale neřekli tam KDE SE VZAL TEN ANANAS ) a Barneyho přednášku o Ewocích. Myslím že jsem viděla ještě asi 3 ale ty si nepamatuju.
Jinak: To jak klesla futurama mě dost naštvalo. Jednu dobu jsem ji měla radši než Simpsonovi ale teď získávají nadvládu znova Simpsonovi. Sice nikdy nekoukám z jaké je to série, ale dodnes se směju při pomyšlení na
Bacha! Futuramistické vtípky vytržené z kontextu které nepochopíte pokud jste ten díl neviděli. Tak proč to sakra dávám do spoileru?
Futurama je na tom hodně špatně, ale stejně tak polovina dílů 23. série Simpsonů...
Každopádně moje oblíbená postava z Futuramy je Zoidberg a oblíbený díl kdy Bender se stane na olympiádě robo-ženou
Whirt napsal:
Futurama je na tom hodně špatně, ale stejně tak polovina dílů 23. série Simpsonů...
Každopádně moje oblíbená postava z Futuramy je Zoidberg a oblíbený díl kdy Bender se stane na olympiádě robo-ženou
Futurama mě narozdíl od Simpsonů nebaví skoro vůbec. Simpsonovi už ale taky začínají docela upadat..
Pánové, zpět k tématu. Toto jsem našel na největším smetišti světa, na INTERNETU:
<a> co to je hymim? stale o nom pocuvam kazdy sa o nom bavi ale vobec neviem co to je
<b> How your mother I met?
<c> presne ako vravi b, je to americky sitcom prerozpravany majstrom Yodom
Nedávno o tom padla řeč v nekonečné, ale docela rychle jsme se přeš to téma překulili a pak vidím, že je tu o tom toto téma... - Koukáte ještě někdo? A budete ještě někdo koukat na devátou sérii?
Ach ne, začínám být předvídatelný! Rychle! Co bych tak...?
Věřím v Krista Spasitele, miluju Justiniána Bievera, chci se podívat do Francie a fakt žeru 50 Shades of Grey :* <3
EDIT: Hm, nikdy bych neřekl, že najdu chvíli, kdy mi přijde křesťanská víra zkrátka a dobře cool, ale právě jsem ji stvořil
Upravil/a nagasadowcz dne 18.07.2013 02:10
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.