Lord Rade napsal:
ježiš lidi vy nejste vůbec originální.. Nejlíp zní možná ten mág, ale mě by spíš zajímal příběh o knězovi, který v sobě třeba skrývá nějaké temné tajemství a aby to mělo nějakou akci tak by ukousával upírům hlavy a plyval oheň po zlobivých dětech.
Přátelé, máte poslední možnost hlasovat! Záleží na vás, zda chcete číst povídku o mágovi, bardovi, či knězi! (sám jsem zvědav, jak to dopadne!) Teď jdu spát a až se vzbudím, ukončím hlasování a povídka bude pokračovat....
POZOR- KONEC prvního hlasování!
Rozhodli jste, že Amonius chtěl být mágem (7 hlasů)
4 hlasy byly pro kněze a tři hlasy pro barda.
Až bude další část hotová, dám vědět!
v tom není základ přiběhu to je sterotyp já bych byl proto aby to zezačatku mněl idealní a pak se mu to pos**** takže by nevědel co dělat chápeš ? protože v mnoha přibězích je že nejdrív nemá stestí a pak ho má tak to chci prohodit kapišto ?
Lidičky, abychom se v příběhu někam pohnuli a nezůstali jen v Kruhové síni čarodějů, ukončím hlasování v 19:00 hod.
Pro ty co nestihnou nebo nemohou hlasovat: nebojte, příležitostí bude ještě hodně! (pokud se tedy povídka uchytí)
Ještě jsem zapomněl napsat, že samozřejmě uvítám jakékoliv návrhy, připomínky i kritiku -popř. co byste chtěli do příběhu přidat, je to taky váš příběh, a jde mi o to, aby se četl pokud možno co nejlépe
Hlasování končí dnes v 19:00, pokud do té chvíle bude stav nerozhodný (zatím na tom je Rendax a Bartoloměj stejně), počkám na následující hlas, který rozhodne - po té bude hlasování ukončeno- další hlasy bohužel nebudu brát v potaz, jinak bychom se nikam nedostali...
Upravil/a Ligos dne 12.08.2012 19:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.