maxinik55 napsal:
Teď před spaním si to radši pouštět nebudu, potom mám vždy nonční můry. Stačilo mě, když jsem před pár lety viděl sám tu pitvu mimozemšťana v Roswellu. Ať už to byl fejk nebo ne, tu noc jsem dobře nespal
Není tam nic strašnýho! Jen k nám promlouvali mimozemštani skrze TV. Nic novýho Přečti si nejdřím to nahoře a pak pust video máš tam i titulky. Protože ty bídní ufoni se našprtali jen Angličtinu! (nejspíš pomocí nějakýho UFO GOOGLU.)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nebylo dokázáno že se jim tam někdo naboural. Navíc v tý době si s tím takhle pohrávat.. a i kdyby tak by se to vyšetřilo a nebo by se někdo přiznal.. Hodně věcí okolo tohohle je utajenejch, ale dát to do přímího přenosu bylo chytrý.. No závěr je jen na nás.. Ale s jistotou můžu říct že to o čem mluvili a před čím nás varovali je pravda.
No, co jsem se dočetl, "doviděl".. objekt blížící se k černé díře se deformuje už několik set kilometrů před ní. Rozmačká se to a uvnitř díry se tvoří nová galaxie. Člověk ani nic živého nikdy nemůže pád do ní přežít, roztrhá ho to. A věděli jste že černá díra pohlcuje i světlo a čas?
hele mi ty konce světa nepotřebujem mi se pobijeme i bez nich. Ale 21.12.2012 se musí stát něco co nás před tím zachrání.. Já teď věřím jen Májům a ne nějakým vědcům a věštcům..
Ale dnes se už loučím, snad vklidu usnu..
maxinik55 napsal:
Nepatřím ani k jedné skupině. Věřím, že konec nebude, ale něco se stane. Viděl jsem pár dokumentů, a nejvíc jsem uvěřil tomu, že to bude vstup do... jak to říct, do nového věku. Zní to šíleně, možná to je šílený, ale tomuhle já věřím. A taky to může být nový začátek. Ale začátek něčeho nového, znamená konec něčeho starého.. A nebo se taky stane prd a my za pár let budem hrát TES: VI
takých tu už bolo! ja neviem dúfam že sa niečo stane niečo zvláštne ale moc tomu neverým.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.