leneren napsal:
takže napsal Lord rade,BadWolf,Nereavar, a ještě Whirt od vás nemám postavy jinak bych poprosil jsem zapoměl připojte i znamení moc se omlouvám za komplikace
leneren napsal:
takže napsal Lord rade,BadWolf,Nereavar, a ještě Whirt od vás nemám postavy jinak bych poprosil jsem zapoměl připojte i znamení moc se omlouvám za komplikace
takže pokud to chápu tak :
jméno : škorpión
rasa: císařský
znamení: mág
Štíhlí, mladý s černými vlasy, bez vousů a tetování, s hnědýma očima .
Miluje magii a je to student na magické univerzitě , v největší oblibě má magii ničení ( zvláště blesky ) , ale vyzná se trochu i v magii obnovy . ( doufám že jsem to napsal dobře )
minulost: Byl synem bohaté rodiny ve Skingradu , ale odešel již v 15 letech na univerzitu v Imperial City , kde studoval do 20 let . Při studiu se mu ale stala věc , která ho poznamenala asi na celý život - jednou šli s učitelem prozkoumávat nově nalezené ruiny , ale nevěděli že je obývá velice silný nekromant ( u tohohle slova si nejsem nikdy jistý jak se píše ) . Učitel a tři žáci to nepřežili - dva zabití vyvolanými nemrtvými , učitel a třetí žák zabiti nekromantem . Zbyli tři a v těch ruinách se škorpión naučil zabíjet .
Upravil/a scorpioncz dne 13.08.2012 20:01
Aurelius napsal:
Já bych se taky přidal, ale jako hráč tuto hru hrát neumím...
to nejsi sám jestli by to bylo možné tak až se začne tak aby bylo pár přízpěvků beze mě abych to nějak pobral - a pak bych se tam připojil . Šlo by to ? jestli ne tak se nějak chytnu
Aurelius napsal:
Já bych se taky přidal, ale jako hráč tuto hru hrát neumím...
to nejsi sám jestli by to bylo možné tak až se začne tak aby bylo pár přízpěvků beze mě abych to nějak pobral - a pak bych se tam připojil . Šlo by to ? jestli ne tak se nějak chytnu
Takhle bych to taky zkusil, ale nevím. Nechtěl bych vám kazit hru...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.