Mopidu napsal:
Zdá se to jen mě nebo Parrot svou omluvou rozbil fórum? To je pro něj dostatečnej trest, moderátor rozbil fórum
Čim jsem rozbil fórum? Jak jsem rozbil fórum ? Co ?
Parrote.. ty seš takovej..... papouch!!
Nevím jak ty ale já vidím graficky rozbité fórum, když napíšeš nějaké dlouhé slovo tak se rozbije
taky je možný že jen zas divně vidím a musím si jít vyčistit brejle
Tak jako tak, pro iPody a jiná zařízení (mobily) jsi první stranu rozbil a to jako trest stačí
(sakra, zas to přeháním se smajlíkama)
Musíme obnovit všech 120 stran! To je mínus 70 (tolik se zaplní až přijdou BadWolf a hRDLA) takže do té doby musíme naSPAMit 50 stran. Mimochodem vyřešila jsem sýrový problém, třískala jsem klávesnicí dokud všechen nevypadal ven
Mopidu napsal:
Musíme obnovit všech 120 stran! To je mínus 70 (tolik se zaplní až přijdou BadWolf a hRDLA) takže do té doby musíme naSPAMit 50 stran. Mimochodem vyřešila jsem sýrový problém, třískala jsem klávesnicí dokud všechen nevypadal ven
Mopidu napsal:
to si musíme švihnúť
You can kill yourself, or die trying...
Mopidu napsal:
Pak že násilí nic nevyřeší já se svého sýru zbavila (a měla bych z podpisu vymazat to CHEESE FOR EVERYONE, už nechci aby mi klávesnice jedla sýr)
But CHEESE IS FOR EVERYONE
nemôžeš to vymazať, lebo je to pravda
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.