Tak to by jste asi nenašli cestu ven z Imperial City, to je město úzkých uliček a v jeho samotném středu se tyčí věž do nebes která je dominantou města, jsou tam různé sochy a stráže u věže jsou oděny do tak lesklé zbroje, až zrak přechází
To je pro vás popis Imperial City, hlavního města Cyrodiilu
práveže v Imperial City som sa orientoval aj bez mapy, a hlavne v market district aj tak mám najradšej Cheyindhal
You can kill yourself, or die trying...
ja neviem.. mama vravela že oca vykopne aj z dverami ak mi kúpi hru a ja chcem naviše luk ale keď vy to podávate tak lákavo..
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
som si ich ukradol a dal do knižnice no zombíci mi vôbec nechýbajú, ale nemali zrušiť strieborné veci a dať ich len silver handom ktorých neznášam
Sakra, já si snad zas zahraju Obla. Já už nvm, jak to stíhat
Každopádně, co se orientace týče, tak skutečný problém jsem měl jen v jedné hře. Než jsem se našel, trvalo to dlouho. Jedná se o Gothic a to konkrétně ten zasraný tábor v bažinách těch vymaštěných hulících fanatiků. Tam jsem se ztratil VŽDYCKY! Ještě že tam byl ten Lester a dělal mi furt průvodce... FOR GOMEZ!
Ale to jsem trochu odbočil, sorry za OT.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Sakra, já si snad zas zahraju Obla. Já už nvm, jak to stíhat
Každopádně, co se orientace týče, tak skutečný problém jsem měl jen v jedné hře. Než jsem se našel, trvalo to dlouho. Jedná se o Gothic a to konkrétně ten zasraný tábor v bažinách těch vymaštěných hulících fanatiků. Tam jsem se ztratil VŽDYCKY! Ještě že tam byl ten Lester a dělal mi furt průvodce... FOR GOMEZ!
Ale to jsem trochu odbočil, sorry za OT.
To máš pravdu
Ale k tématu : Oblivion měl úžasná a hlavně živá města. To Skyrim moc ne...
Já se ztrácím všude, a to i s mapkou Já na začátku Obla když vyjdete z kanálů půl hodiny hledala vchod do města, až jsem se tam teda portla a zjistila že jsem hledala úplně blbě (ani v té minimapce jsem se nevyznala )
ja som tiež prvýkrát skončil niekde smerom cheyindhal z toho si nič nerob minule som zahral oblivion a fur mi išla ruka po shoute nič skoro ma kvôli tomu zabili
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.