najlahší bol morokei. som do vyvolaným lukom strielala a po každej strele som zavrela dvere a savela som si to. ale raz si tie dvere otvoril a som skoro dostala infarkt
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
najlahší bol morokei. som do vyvolaným lukom strielala a po každej strele som zavrela dvere a savela som si to. ale raz si tie dvere otvoril a som skoro dostala infarkt
No jo! Ale co když ty dveře otevře rozzuřený draugr! Zrovna když to nečekáš!
ja som vždy zatváral dvere práve proti draugrom Morokei my neublížil, som bol zakampený na vrchu tej budovy oproti a nedostal sa ku mne
You can kill yourself, or die trying...
Chell napsal:
No jo! Ale co když ty dveře otevře rozzuřený draugr! Zrovna když to nečekáš!
tgm a ide sa
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Pro mě asi Nahrkin, sice jsem už předtím jednoho kněze zabila. ale šel těžce, musela jsem ho uřvat k smrti . A Morokei..no takovej střední, ale smrad furt zdrhal já tam furt za ním běham a on tam lítá po celým labirinthianu
u mě Nahriin ani nestačil vytáhnou žádné kouzlo ani hůl a to jsem hrál na Velmistra
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.