Dragoborn napsal:
Mám stejný problem spustim skyrim po stahnutí na steamu objeví se launcher tak tam kliknu na hrát zmízí launche a potom znovu objeví vymazal jsem i registry díky CCleaner
tohle to delalo kamosovi a stacilo to spoustet pres TESV.exe
Zdravim, koupil jsem si Skyrim, nainstaloval, ručně jsem se pokusil tam dát mód No More Blocky Faces. Pak jsem to zkusil spustit a napsalo mi to : "Program Skyrim přestal pracovat....". Nevíte někdo, co s tim? Už jsem zkoušel reinstal Skyrimu, zpouštět to přes TESV.exe jako správce a nic nepomáhá A hrabat v registrech se mi moc nechce, abych to ještě víc nepos*al...
Očividně jsi to podělal tím módem. Zkus ručně odebrat ty soubory, které to tam hodilo. Pokud to přepisovalo původní, tak reinstall. A příště radši nahazuj módy přes NMM
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak odinstal, pročistit registry, restartovat pc a nainstalovat Použij CCleaner, je to ideální, vše to udělá za tebe, registry zálohuje a není s tím problém. Ještě ti to i pročistí komp.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Stále nic
Edit: Už jsem zkoušel i naistalovat nejnovější ovladače graf. karty, stále bezvýsledně.
Jinak moje sestava:
W7 Home Premium 32-bit SP1
Intel Core2 duo 2,4 GHz
2,0 GB RAM
ATI Radeon HD 3800
Upravil/a Georginho dne 06.07.2012 12:07
Skyrim ma v minimalnich narocich na grafickou kartu vedenou radeon HD 3850, je tedy mozne ze nesplnujes pozadavky. Zkus projet strejdu Googla, jak jsou na tom ostatni na teto grafice a jestli neexistuje nejake reseni jak jej presto rozchodit.
Já mám ATI HD 3800 a funguje normálně, ikdyž v poslední době mi nějak vypadává, to bude asi tím horkem. Zkus si najít starší ovladače, třeba z prosince nebo ledna, na těch mi to jelo v nejlepším pořádku.
A přeinstalovat Steam si zkoušel ? Jestli ne tak to udělej a nainstaluj ho někam jinam než do data files a na systémoví disk.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Mám taky podobný problém. Už jsem zkoušel vyčistit registry, reinstal, stahoval jsem pro jistotu znovu updaty a zkoušel jsem hru spouštět jako správce přes TESV, ale pořád se mi hra nechce spustit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.