No jo Krosis...na nižšim levlu jsem ho mordoval skoro hodinu
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Krosis byl v pohodě, zaujal jsem výhodnou taktiku. Oddělal jsem jednoho, co vytvářel ten jeho magický štít, pak jsem se ke druhému opatrně postavil tak, abych hned mířil na Krosise. Strážce jsem oddělal a pak už jsem jen castil dual-wieldem rychle za sebou firebally na toho hajzla. Ani se chudák nepohnul a bylo po něm
Upravil/a nagasadowcz dne 25.06.2012 15:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já jsem levl 57 těžký armor obouruční zbraně střídám s lukem jednoruční skoror vůbec když tak tak jen v riftenu podříznu stráže mám to co používám nejvíc na 100 takže pohodička ale když je na mně 5 draugirských pánu tak začíná přituhovat
VivalaSheagorathPrinceofmadness
nagasadowcz napsal:
Krosis byl v pohodě, zaujal jsem výhodnou taktiku. Oddělal jsem jednoho, co vytvářel ten jeho magický štít, pak jsem se ke druhému opatrně postavil tak, abych hned mířil na Krosise. Strážce jsem oddělal a pak už jsem jen castil dual-wieldem rychle za sebou firebally na toho hajzla. Ani se chudák nepohnul a bylo po něm
ja že krosis je sám.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
nagasadowcz napsal:
Toť PRAVDA. Krosis jest sám. Jo a to, že je krosis nejtěžší, bude asi ten záhadný důvod, proč jsem na něj narazil jako na prvního, z těch dračích knězů
ja som mu pri prvom strete ušla. pri druhom ma zabil a na dalšie si už nepämetám každopádne tam stále niekde oxiduje
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Krosis na toho sem narazil vlastne nahodou ja sem vubec nevedel ze u toho draka je ale ten byl uplne vpohode asi 10 sec a lezel ale je taky pracda ze sem mel daedricky mec (legendarni-coz je utok pres 100) - utok ohnem 25 a vysati zivota (nevim kolik) + draci platova zbroj tak to byl vpohode
Já je dam v poho ale nwm kde je všechny hledat na jednoho jsem narazil dneska ale divnější bylo že neměl masku ????
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.