Eště bych dodal pravidlo nevyužívat bugy, jako ty neviditelný truhly... ať už v Jitřence, nebo v Bílým průsmyku tuším že se to tak jmenuje <
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Aj
Až budu mít čas tak klidně vyzkouším. Naštěstí vím, kde jsou největší ložiska Sweetrollů, haha
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já nemyslím mod.
Víte, po TES lore se Sweetrolly jsem si jich začal ve Skyrimu všímat a ukládat do paměti místa kde jsou. Teď se mi to hodí
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Já nemyslím mod.
Víte, po TES lore se Sweetrolly jsem si jich začal ve Skyrimu všímat a ukládat do paměti místa kde jsou. Teď se mi to hodí
Proč je za 1 Sweetroll jenom 1 bod? To prakticky nemá pro hráče význam je hledat.
No, Lvl je JENOM lvl.
Ale SWEETROLL je, proboha (či pro bohy?) SWEETROLL!XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Ale neříkej...
tak víte co? Já jdu na to okamžitě - takže mně omluvte, jde se na lov Sweetrollů!
Tak... to moc nedopadlo
Zabil mně ten lovec poblíž Guardian Stones, kterého jsem okrádal.
Výsledek:
Stařičký potetovaný dědeček Imperiál jménem Swedrol
Lvl: 2
Zlato: 287 (ale kdybych se dostal do obchodu, tak by to byla možná i nějaká ta tisícovka )
Sweetrollů: 0!
Celkem bodů: 307
Tak to se fakt nepovedlo...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.