Randy: (při jízdě) Earle! Neuvěříš co se mi dnes povedlo! Spadl mi lupínek, sjel od ramene po loket, vyskočil, zase sjel o kus dolů a skočil zase spátky do pytlíku! Všichni v Krabí boudě se náramně divili..
Earl: No super Randy
Randy: (usínají) Earle?
Earl: Jo, Randy?
Randy: Já jsem s tím lupínkem lhal..
Earl: Jo... já vím Randy. Před rokem jsi tohle říkal s bonbonem..
Upravil/a Mahoney dne 28.04.2012 22:37
Simpsonovi
Game of Thrones(další díl už dneska)
Sherlock
Big Bang Theory
To je moje absolutní špička pak následujou přátelé,himym a plno dalších
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Simpsonovi a Futurama jsou nej
Mat Groening 4ever!!!
(navíc mám ráda animáče Asi jedinej animáč kterej nesnáším jsou grifinovi [jo a taky Anime Romeo a Julie-to jsem trochu nepochopila])
Seriály jsou můj šálek kávy, protože na rozdíl od filmů aspoň na nějaký ten čas vydrží
Každopádně moje oblíbené seriály jsou povětšinou sci-fy, nebo sitcomy... Jsou mezi nimi například
NepřekonatelnáAkta Xneustále se houpající mezi pravdou a lží UlítlýDoctor Whose svým nádechem představy budoucnosti z šedesátých let NesmazatelnáHvězdná Brána SG-1nabitá nápady a zvláštní tou nepopsatelnou hořko-sladkou atmosférou Puberťácký Merlinaneb epický teenagerovský relax VysmátáBig Bang Theory Hláškami ubíjejícíRed Dwarf ÚsměvnáThe Guildjakožto přesná kopie nás hráčů MuzikálovýSmash Nikdy nekončícíSimpsonovi ÚžasnáFuturamajenž pomalu upadává (poslední díly vypadaly jakoby je napsal fry...) Svěží Stargate universe, která nahodila novou notu staré značce NedopovězenáStargate atlantiskterá důstojně navázala na umírající SG-1 Fanouškovská a povedenáFallout: Nuka Break AtmosferickáHra o trůny Westernová sci-fyFirefly
Je jich mnohem víc a všechny je naprosto miluju (teď ale naprosto vede Doctor Who) a musím říct, že mi pěkně užírají (nebo užíraly) čas
EDIT: BadWolfe - nepřekonatelný výběr
Upravil/a Whirt dne 11.06.2012 21:32
martin228 napsal:
Vampire Diaries
Simsonovci
Smallville
Big Bang Theory
Vampire Diaries? O_o Není to Twilight seriál??
HELE, zná tu někdo Trpaslíka? Myslím Červenýho.
Myslím, že to tu bude znát každej... To je naprostej kult (však je i v mých seriálech, ale v anglickém názvu)...
Miluju ten britskej humor - to nejsou sitkomy ale britkomy
EDIT:
Mopidu napsal:
Jo, futurama upadá... Ale nikdy nezapomenu jak si Fry fénoval vlasy motorem od rakety
Já určitě taky ne Spousta hlášek se mi každej den objeví v pokecu s kámošema (PAZUZŮ!!!)
Stejně jako když si Bender změnil pohlaví - to je můj nejoblíbenější díl
Upravil/a Whirt dne 11.06.2012 21:31
GAME OF THRONES
BAND OF BROTHERS (Bratrstvo neohrožených)
DEXTER (viděl jsem první čtyři řady)
PRISON BREAK (začátek, pak to zkazili)
THE X-FILES (taky začátek )
THE SIMPSONS
FUTURAMA
HOW I MET YOUR MOTHER (začátek)
THE BIG BANG THEORY
BLACK BOOKS
RED DWARF
IT CROWD (viděl jsem první řadu)
CSI (Kriminálka Las Vegas ze začátku, než se okoukala )
COMEBACK (první řada)
A když už jsme u toho, tak bych rád přidal i knihy: Tolkien (The Hobbit or There and Back Again, The Lord of the Rings, The Silmarillion, Unfinished Tales), Zaklínač, Trpaslíci (sága), DragonRealm (sága), Harry Potter (až na poslední díl), Star Wars knihy, Kroniky Prydainu (sága), Malý princ.
A ještě manga, kterou čtu/jsem přečetl/jsem zrovna rozečetl : Naruto, Death Note, Vinland Saga, Vagabond, Gantz, Highschool of the Dead, Hellsing, DragonBall a musím kouknout i na Bleach, když je to tak populární, ať aspoň vím, o co vlastně jde.
Anime filmy mám rád hlavně od Hayao Miyazakiho, manga seriály mě většinou moc neberou, výjimkou je ale např. Hellsing (sic se mangy moc nedrží) a Naruta si občas taky pustím .
No a filmy tu vypisovat nebudu, poněvadž to by mohlo být delší než Chelliny kapitoly
Upravil/a nagasadowcz dne 11.06.2012 22:30
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Spousta lidí tvrdí, že mezi druhou a třetí řadou se stal zlom... A to tvrdím také já - pak už to nemělo ten nádech, ale i tak po všech těch zlomech to byl hodně kvalitní seriál... Jen je škoda, že si to tu notu neudrželo déle :/
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.