Outlaw napsal:
To už je lepšie, ešte potrénuj mierenie
Ono to je docela těžké mířit když máš 10-15 FPS
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
no tak ja taky mám 25-37 normálně ale žere mi hodně ten bandicam
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Pěkné video, pokračuj
Já mam obyčejně tak 27FPS, ale dost mě sere moje grafická karta, chudák holka má za sebou pár let, snad již brzy půjde do grafického nebe, celého vyhlazeného využivajicí technologii DirectX 12Real, a ne do toho pixelovitého rozmazaného pekla
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Stáhni si Dxtory http://uloz.to/x8...e-h33t-rar . Můžeš si tam nastavit kolik procesorů má využívat natáčecí program a kolik natáčející hra. Fraps využívá jen 1 procesorové jádro
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.