Juj, jako z pohádky! Škoda, že se tento domek pro mého pána upírů vůbec nehodí, musel bych se stydět
(když už jsem u toho, nějaký útulný doupě pro upíra, aby člověk pohledal. Většinou to jsou nějaké rozvaliny, nebo soustava jeskyň plná krve a kostí, což taky není zrovna můj styl...)
Upravil/a Ligos dne 26.11.2012 18:38
Juj, jako z pohádky! Škoda, že se tento domek pro mého pána upírů vůbec nehodí, musel bych se stydět
(když už jsem u toho, nějaký útulný doupě pro upíra, aby člověk pohledal. Většinou to jsou nějaké rozvaliny, nebo soustava jeskyň plná krve a kostí, což taky není zrovna můj styl...)
Mno, to se těžko vysvětluje. Něco, co by bylo typicky upířího, avšak mám rád čistotu a pořádek. Navíc nic moc rozlehlého... Takový ty jeskyně plný pavučin, špíny a krve, to není nic pro mě...
Tak jsem si vyzkoušel Dům u řeky hned u Vorářova, Dům ve stromě u Ivarova Dvora i ten Talosův poloostrov na jezeře Ilinalta..... Dům ala Veverka je útulný, ale jinak nic extra........ Poloostrov je vzhledem k rozloze, málo praktický, jakoby nedodělaný...... Nejvíce se mi z těchto tří staveb líbí Jezerní chatička u Vorařova...... Sice si všechny ponechám, ale prim má u mne stále Dovahkiin Retreat + Hideout........ a pak asi Woodland Home, protože si v něm můžu přestavovat interiér.......
Kvůli těmto problémům... se těším na Heartfire... sice už vyšlo ale nemám ho.. musím si nejdřív koupit body na xbox live :XX. si tam nasekám tolik figurín že to nebude až hezký. DD
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.