Sharie napsal:
Jo, Mortuus, ten dům jsem si taky oblíbila . Ale bejt alchymistka mě nikdy moc nebavilo a tak do tý místnosti vůbec nechodím, bylinky mám vystavený nahoře na jednom ze stolů jen tak kdyby náhodou
A víš že já taky? Ty nazvy byly anglicky, já si kolikrát nebyla jistá, ale spíš se mi to líbilo tak nějak dekoračně (co líbilo, líp si to předtavit snad neumím) - jen tak pro dobrý pocit. Já, jak měla alchymii naplno, tak jsem si to syslila do truhly (dole v těch truhlách bylo mraky místa). Nahoře na těch stolech jsem měla vystavený zbroje a jednu řadu jsem si vyhranila pro různé artefakty, které dostáváš za úkoly a z hlavní linie. Ten balcony je úžasnej a dokonce v mym nejoblibenějším městě. Balmora - home sweet home.
Jinak jsem byla vždy úchyl na to skladovat všechno
Upravil/a MortuusDominus dne 17.08.2011 22:45
Já sem vždy skaldoval od každýho jeden kus od každýho materyálu všecky daedrycký zbraně a zbroje trpasličí oceloví skleněný orčí a ostatatní zbroje a zbraně.
ja se tesim na delani postavy.chvili budu premejslet co vlastne budu az si vyberu tesim se na zacatek redstavoval sem si ze kdyz yz me budou chtit popravit zautoci drak a ja utecu tesim se na prvni pohled na krajinu (prvne v oblivionu nadhera ) a prvni quest z hlavni linie .. o cem asi bude ? no a pak nevim jinak nechci bejt drzej qle myslim ze mi chybi oceneni za face mozna dalsi o prispevkach zkontrolujte to pls nekdo
Upravil/a DAVIUS dne 17.08.2011 23:59
!!!11.11.11!!! - Den , Kdy Skončí Můj Sociální Život.
No jo, na fóru je dost lidí -co chceš, není to sranda uhlídat. zkus ho třeba informovat přes PM (ono se to mezi příspěvky ztratí). Myslím, že ti to pak přidá a adminem se dá domluvit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.