Juu Jsem ráda, že jsem mohla uhodnout něco týkající se mistra Tolkiena
Jsem fiktivní konkrétní žijící bytost.
Upravil/a PrincessLeia dne 08.11.2013 18:28
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Je to zvíře?
2) Je na něm něco zvláštního?
3) Má nadpřirozené schopnosti?
4) Je to americký,
5) nebo evropský seriál?
6) Je to sci-fi?
7) Fantasy?
8) Horor?
9) Je to z tohoto století?
10) Hraje hl. postavu herec/herečka, který/á se právě touto rolí proslavil/a?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hej, Miku, buď trošku kreativní Zatím ses na nic neptal. Je tolik příhodných otázek..."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Miku, jeho počátky sahají před rok 2000, ale nové díly se natočily i po roce 2000 Jak už již stručněji psala Nagovi.
Naga:
1) Není to kreslené, ale jsi blízko.
2) Může to být pro I pro děti.
3) Ne, není
Omlouvám se, že jsem nereagovala. Byla jsem dnes celý den na brigádě a vaše otázky jsem nyní viděla prvně "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mike - pokud v Británii, tak o tom nevím, ale u nás určitě ne. I když jedna tzv. odnož tohoto seriálu se u nás vysílala v jednom to pohádkovým pořadu (Hřiště či Kouzelná školka).
Naga, no tím že jsi blízko, chci říct, že to sice není kreslené, ale není to ani hrané Ale animované to také není. Je ještě jedna technika typická pro Brity Takže to byla odpověď i na 1
2) Ne Nebo ne srozumitelná slova "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Je to loutkové?
2) Je to z produkce BBC?
3) Je to známé i u nás (mezi mládeží s přístupem k netu - jako třeba DW předtím, než ho začali dávat na ČT)?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.