Náhle se zjevuje mnou vyvolaná ochrana: Et´Ada!! Okamžitě rozpráší jakoukoliv a číkoliv armádu která je na Kopci - včetně generálů!! Kopec je opět můj! Já jakožto Nerevar Indoril, Velekrál Chimerský, do Kopce vlastníma zubama vydlabu kráter a zaplnim ho lávou(nechtějte vědět jak o.O). Pak postavim pevnost, zapečetim do kráteru Lorkhánovo Srdce a Kopec přejmenuju na Rudou Horu. Nechám vybudovat Zeď Duchů okolo a Bránu Duchů na úpatí. Kousek od Brány Duchů postavím Svatyni zasvěcenou AlmSivi - Tribunalu. HOTOVO! Teď už jen provést pár formalit. Tímto přiděluji Rudou Horu generálovi svých Chimerských armád, Vorynu Dagothovi. Znáte ho spíše pod jménem Dagoth Ur, ale všichni ho známe hlavně pod jménem Whirt. Whirte, NEZKLAM MĚ!
Zavolal jsem Doktorovi, ten mě vzdal do TARDIS a zaletěli jsme si před počátek vzniku Kopce II. Na místo, kde měl o několik tisíciletí později vyrůst, jsem zakopal malou kovovou destičku s nápisem: "Zde bude stát Nagův Kopec, který nikdo jiný než Naga zabrat nemůže!" Kopejte - najdete ji. (Proč to zase hraju?! )
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Vezmu svojí "chytře" nabouranou fábii. Všechny vás přejedu, zničím a vyhodím do vzduchu a pak tam v ní strávim zbytek života. A Fabii nemůže nikdo zničit!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.