Hráli jste zatím nejvíckrát, ale jestli tady nikdo jinej nebude tak klidně.. Ale jestli to takhle půjde dál, tak to budu muset nějak vyřešit, protože někteří mezi těma neaktivníma si chtěj určitě taky zahrát a kvůli nim nemůžou..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Domluvte se alespoň jako dvojice... protože týmu Pátračů a těm jejichž jméno si nedokážu zapamatovat, hrozí rozpadnutí. Někteří mohou být ze hry i vyloučeni, pokud se se mnou nedomluví.
Upravil/a Lord Rade dne 27.09.2012 22:34
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
SuperHunter napsal:
Já budu klidně hrát s Norbim sám
tak nejak ... lebo takto sa k tomu nijak nedostaneme, alebo chell musí napísať od kolkej tu môže byť dlhšie ako dva ťahy ...
You can kill yourself, or die trying...
neviem, myslím že ona by bola aktívna, ale asi je to neskoro lebo čo, j neviem ...
Upravil/a Norbi dne 28.09.2012 17:55
You can kill yourself, or die trying...
Já bych teoreticky mohl, ale jsem nemocný a nvm, jak mi bude. Pokud se do osmi ukážu na chatu, tak můžeme hrát, ale je možné, že usnu a neprobudí mě ani kanón A jak je to s Lenem a Benjem, to už teď nvm vůbec... Takže tipuju, že naše skupinka nebude pokračovat zrovna ideálně, když tu podle momentálních informací zůstávám k dispozici jenom já. Aspoň na dohlednou dobu...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.