Ježiš ´proč se tady zase bavíte o konci světa tady se bavíme o kruzích v obilí a ufounech. MÁJOVÉ NEPŘEDPOVÍDALI KONEC SVĚTA, ale dnes vyplašení lidé.Už si o tom něco přečtěte než zas budete mluvit.. a ostatním předpovšdím jsem nevěřil ani já, ale tenhle rok se má stát něco mimořádného a s koncem světa to nemá co dělat. Já už někde psal v co doufám, že se stane a vy si taky najděte něco klidně nevěřte ničemu a berte to za normální den, ale nejdřív by jste o tom měli vědět něco víc než ,,Konec světa nebude"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Ježiš ´proč se tady zase bavíte o konci světa tady se bavíme o kruzích v obilí a ufounech. MÁJOVÉ NEPŘEDPOVÍDALI KONEC SVĚTA, ale dnes vyplašení lidé.Už si o tom něco přečtěte než zas budete mluvit.. a ostatním předpovšdím jsem nevěřil ani já, ale tenhle rok se má stát něco mimořádného a s koncem světa to nemá co dělat. Já už někde psal v co doufám, že se stane a vy si taky najděte něco klidně nevěřte ničemu a berte to za normální den, ale nejdřív by jste o tom měli vědět něco víc než ,,Konec světa nebude"
Podle májského kalendáře má být konec slunečního cyklu ala supernova
" Mayové netvrdí, že bude Země zničena a skončí svět. Je to pouze konec pátého věku Slunce a den 22.12.2012 přechází do věků šestého Slunce. Jisté varování tu je, ale neznamená konec světa. Dne 21.12.2012 nastane takzvaný galaktický střed Země. To znamená, že Země, Slunce a černá díra bude v jedné přímce. "
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mopidu napsal:
No jo, ale já to myslím jako že nebudem řešit na kterým je kontinentu Panebože tady je téma o UFOnech a my se bavíme o Stř. Americe
Víš na jakým je kontinentu ? Na Americkém kontinentu On je jenom jeden kontinent, ale dva světadíly... Já vím, nemohl jsem si pomoct
"..." - Na chňápote ho?
Whirt napsal:
koniaash napsal:
všechny tyhle hysterie kolem konců světa jsou na jedno brdo... co možná bude sranda tak asteroid Apophis, ale ten nějak má přiletět až 2024... nejvíc se mi líbilo vysvětlení 2012 v Shadowrunu- 21.12. 2012 se na svět vrátila magie a opět se začli oběvovat mystičtí tvorové ( oficiálně zjevení draka Rjúmjó nad Fudžijamou )
To by se mi líbilo. Byl by ze mě Merlin - nechal bych si narůst plnovous, strčil do kamene Excalibur (potom by ho vzal Artuš - v kompletním balení i s kamenem ) a trochu si užil s jezerní paní
Mimochodem vítám tě zpět
Vzal jsi mi nápad !
"..." - V kompletňámm balanú i s kamónom ? T ja váchodná napútka, ža byt se stel Artušem ? Zombie Artuš První...
koniaash napsal:
jakožto pohan nevyvolávám démony, ale slovanské běsy ( nepotřebuješ takových knih, rituálních předmětů, svíček... Většinou je to na čerstvém vzduchu u ohně a můžeš u toho chlastat ) .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.